Nettleseren din er gammel!

Oppdater nettleseren for å se denne nettsiden ordentlig. Oppdater nettleseren min nå

×

Artikler i mappen Nedlastinger

Mappen Nedlastinger er tom
Artikler i mappen Nedlastinger

!

Belimo Energy Valve™
Energibesparelse du kan se

Transparent energiovervåkning med Belimo Energy Valve™

Belimo Energy Valve™ er en elektronisk, trykkuavhengig reguleringsventil med programvarebaserte tjenester og tilkopling til skyen, som måler mengde og temperatur for å overvåke ytelse på veksleren og energiforbruk samtidig som optimal delta T opprettholdes. Automatiske rapporter viser faktiske og historiske ytelsesdata, foreslår muligheter for ytterligere energibesparelser, prediktivt vedlikehold og feilsøking. Den sender den nødvendige informasjonen til SD-anlegget for å styre sentrale anlegg på mest mulig energieffektiv måte.

Store energibesparelser ved Citizen Plaza Nashvill på grunn av Energy Valve

Hør fra Chad Lovell, drifts- og sikkerhetsspesialist hos Jones Lang LaSalle, om implementeringen av Energy Valve ved Citizen Plaza i Nashville, Tennessee.

Vennligst godta preferanser-informasjonskapsler for å se denne videoen.

Lavt delta T-syndrom er et vanlig og kostbart problem i mange store anlegg over hele verden. Dette var tilfellet for JJL, kommersiell eiendomsmegler for kontorbygninger i staten Tennessee før Belimo Energi Valve ble installert. Citizen Plaza og Andrews Jackson høster belønningen for høyere delta T med forbedret beboerkomfort, eliminering av bøter til distriktets kraftverk sammen med en innsparing på 49 % i pumping av kjølevann og over 23 000 USD per år i spart kjølevann. 

Se hvor energien i din bygning benyttes

Energy Flow Map er et onlineverktøy for Energy Valve-kunder som er koblet til Belimo-skyen. Det lar deg visualisere alle Energy Valves i system etter plassering. Brukeren kan raskt se hvor energien går og har muligheten til å forbedre systemets ytelse i områder som opererer utenfor designkriteriene.

  • Bygningens plantegning lar deg tilordne Energiventilene til det passende området og vise vanlige belastningsprofiler som gir fokus på spesifikke områder.
  • Et dashbord slår sammen alle dataene fra Energiventilene fra en eller flere bygninger til et informasjonsstyringsverktøy som visuelt sporer, analyserer og viser kritiske ytelsesindikatorer (KPI-er).

 

Lær av Jon: Hvordan oppdage og løse lav delta T-syndromet.

Overvåking av temperaturspredning (delta T) er nødvendig for å sikre effektiv drift av et anlegg gjennom hele levetiden. Hvis et varme- eller kjølessystem betjenes med for store mengder vann, kan ikke dette konverteres til høyere varme- eller kjølekapasitet.Dersom temperaturdifferansen mellom tur- og returmengde reduseres, kan det oppstå lavt delta T-syndrom. Dette påvirker effektiviteten til hele varme-, ventilasjons- og luftbehandlingssystemet (HVAC) og resulterer i krav om tilleggsenergi. Noen mulige årsaker til lav delta T-syndrom er forurensning av varmeveksler, reguleringsventiler med feil størrelse, manglende eller statisk hydraulisk balansering og vekslende differansetrykk.

Vennligst godta preferanser-informasjonskapsler for å se denne videoen.

Last ned presentasjonen for å lære hvordan du løser lav delta T og for å redusere driftskostnader til pumping og kjøler/kjele ved å øke anleggets effektivitet.

Tilleggsressurser

Den mest kapable ventilen i varme-, ventilasjons- og luftbehandlingsindustrien (HVAC) – Belimo Energy Valve™

Belimo Energy Valve™ er satt sammen av en reguleringsventil, en ultrasonisk mengdemåler, to temperatursensorer og integrert programvare. 

Oppvarmingsapplikasjon

Animasjonen viser en Beimo Energy Valve på forsyningssiden av en oppvarmingsapplikasjon. Setpunktet for delta T i ventilen matcher designet Delta T for spolen, 11° Fahrenheit / 6° Kelvin.

Når temperatursensorene begynner å registrere en lavere temperaturdifferanse over veksleren, begynner ventilen å lukke, og mengden begynner å gå ned for en mer effektiv varmeveksling over veksleren og eliminering av for stor mengde.

Når ventilen oppdager at Delta T begynner å stabiliseres, tillater den mer mengde gjennom veksleren og holder optimal varmeoverføring tilgjengelig.

Kjøleappikasjon

Animasjonen viser et Beimo Energy Valve-oppsett på retursiden av en luftkjøler. 
Setpunktet for delta T i ventilen matcher designet Delta T for spolen, 15° Fahrenheit / 8° Kelvin.

Når temperatursensorene oppdager at Delta T har vært under setpunktet i noen minutter, begynner ventilen å lukke for å senke mengden. Dette gjør at varmeveksleren kan optimere energiavgivelsen og eliminere overflyten.

Når Delta T begynner å stabilisere, begynner ventilen å åpne for å holde designet varmeveksling gjennom spolen konstant.

Lær av Jörg: Hvordan øke energieffektiviteten med Energiventilen

Belimo Energy Valve™ tilbyr mange integrerte funksjoner for å oppnå energioptimering og gjøre varme-, ventilasjons- og luftbehandlingssystemer (HVAC) mer effektive.Lær mer om reduksjon av termisk energi ved hjelp av bedre lekkasjefaktor, trykkuavhengig styring og Delta T-styring

Vennligst godta preferanser-informasjonskapsler for å se denne videoen.

Finn ut mer om Belimo Energy Valve™