Nettleseren din er gammel!

Oppdater nettleseren for å se denne nettsiden ordentlig. Oppdater nettleseren min nå

×

Artikler i mappen Nedlastinger

Mappen Nedlastinger er tom
Artikler i mappen Nedlastinger

!

Omfattende kundeservice og support gjennom hele produktets levetid

Vi legger ned mye innsats i å gjøre produktene våre lette å installere med lite vedlikehold. Men det vil være tidspunkter der du kan ha spørsmål om våre spjeldmotorer, ventiler eller sensorer.

Vi bestreber oss kontinuerlig på gjensidig verdifulle relasjoner med kundene våre ved å yte verdensklasses pleie på alle steg av veien. Salgsteamet vårt er alltid tilgjengelig for konsultasjon ved valg av rette produkter for din installasjon. De gir innsikt og råd om hvordan man får det beste ut av produktene og systemet ditt.

Belimo leverer produktene i løpet av bare et par dager, akkurat når du trenger dem. Og selv etter kjøpet, kan kundestøtteteamene våre ta deg gjennom eventuelle spørsmål du måtte ha. For mer ro i sjelen, har alle produktene våre i tillegg en 5-årig garanti.

Uansett hva HVAC-bruken din er, er vårt globale nettverk av kundestøtteeksperter klare til å hjelpe. Kundestøtte kan alltid nås på telefon, via Belimo-skyen eller på stedet personlig.

Produktvalg

Ekspertråd er alltid tilgjengelig for konsultasjon ved valg av rette produkter til din installasjon. I tillegg tilbyr vi Belimo SelectPro, et raskt og enkelt verktøy for beregning og valg av ventiler, aktuatorer, sensorer og Belimo Retrofit-appen for å finne erstatningsløsninger på en enkel måte.

Teknisk support

Vi bestreber oss kontinuerlig på gjensidig verdifulle relasjoner med kundene våre ved å yte verdensklasses pleie og støtte. Vår prisvinnende service er kjent for rask og effektiv assistanse til kundene og er tilgjengelig på telefon, via skyen eller på stedet personlig.

Opplæring

Belimo tilbyr omfattende opplæringsprogrammer som vil hjelpe deg med å forstå det grunnleggende om HVAC, fra størrelse og valg til montering og installasjon. Belimos opplæringsportefølje inkluderer opplæring i klasserom, læringsmoduler online, nettseminarer og kontinuerlige opplæringskurs for profesjonelle ingeniører.

Kontakt oss

En lokal distributør, Belimo-salgsrepresentant eller flere kundestøttekontakter finner du på: