Nettleseren din er gammel!

Oppdater nettleseren for å se denne nettsiden ordentlig. Oppdater nettleseren min nå

×

Artikler i mappen Nedlastinger

Mappen Nedlastinger er tom
Artikler i mappen Nedlastinger

!

Introduksjon i starten. I tillegg til Belimo-introduksjonsprogrammet, som er det samme for alle nye ansatte, legger vi stor vekt på et individuelt introduksjonsprogram for sømløs integrasjon i den nye stillingen.

Vi tilbyr ulike karrierealternativer: enten det er innen ledelse, teknisk eller til og med individuelt i et spesialistområde.

Som et internasjonalt teknologiselskap, er Belimo godt kjent med den høye viktigheten av spesialistekspertise. Tekniske spesialister er viktige kunnskapsbærere i selskapet og anerkjennes som sådan. Den videre utviklingen av tekniske spesialister og deres tilknytning til selskapet er en viktig suksessfaktor hos Belimo, derfor sørger vi for at tekniske spesialister får spesifikke karriereveiperspektiver og at de er like med en sjef.

Med ansatte som stadig presterer godt og viser en vilje til å gå fremover, utvikler vi deres evner og muligheter deretter. Vi gir støtte i individuell videre opplæring, tilbyr et attraktivt utvalg av kurs om emnene metoder, sosiale-, tekniske- og ledelseskompetanse og tilbyr gratis interne engelsk- og tyskleksjoner.

Fortellinger