Nettleseren din er gammel!

Oppdater nettleseren for å se denne nettsiden ordentlig. Oppdater nettleseren min nå

×

Artikler i mappen Nedlastinger

Mappen Nedlastinger er tom
Artikler i mappen Nedlastinger

!

Bli en del av vårt suksessteam

En kultur av gjensidig tillit

Alle fra utplasseringselever til administrerende direktør behandles med like mye pris og verdsettelse. Måten vi jobber sammen gjenspeiler vår åpne og tillitsbaserte kultur, der vi verdsetter engasjement, troverdighet og pålitelighet.

Vi oppmuntrer våre ansatte og deres helse er vår bekymring. Vi dyrker en deltakende ledelsesstil så vel som et åpent, rettferdig og vennlig arbeidsmiljø. Konstruktiv kritikk settes pris på. Vi setter pris på interessert, entusiastiskog engasjert stab med et sterkt kundefokus.

Våre ansatte kommer fra mange ulike kulturer. Vi hjelper dem med å integrere seg, for eksempel gjennom et skreddersydd introduksjonsprogram. Vi gjennomfør regelmessig undersøkelser i staben vår over hele verden, og disse viser konstant høye nivåer av tilfredshet og lojalitet. Dette er bekreftet av imponerende ansettelseslengder - 9 år på hovedkontoret i Sveits, for eksempel.

Sveitsisk arbeidsgiverpris 2017

BELIMO ble nok en gang rangert blant de beste arbeidsgiverne

BELIMO Automation AG ble kåret til en av de beste arbeidsgiverne i Sveits, i den sveitsiske arbeidsgiverprisen 2017. I rammen av denne prisen deltok mer enn 28 000 ansatte fra 120 bedrifter i Sveits og Liechtenstein i en omfattende spørreundersøkelse. I kategorien «mellomstore bedrifter» kom BELIMO Automation AG fra Hinwil (Zürich) på en god 4. plass.