Nettleseren din er gammel!

Oppdater nettleseren for å se denne nettsiden ordentlig. Oppdater nettleseren min nå

×

Artikler i mappen Nedlastinger

Mappen Nedlastinger er tom
Artikler i mappen Nedlastinger

!

Sammen mot toppen

Mål, verdier og etiske retningslinjer

Vi streber etter gjensidig suksess.
Vi lykkes når vi kan tilby en høyere verdi til våre kunder. Derfor sørger vi for å yte vårt beste i alt vi gjør. Denne filosofien, og verdiene og de etiske retningslinjene våre, veileder og følger med oss på veien mot toppen.

Mål – dette er oss og dette vil vi oppnå

"Å være markedsleder er både en forpliktelse og en kilde til motivasjon."

Belimo er markedslederen innen utvikling, produksjon og markedsføring av aktuatorløsninger for regulering av varme-, ventilasjon- og luftbehandlingssystemer. Aktuatorer, reguleringsventiler og sensorer utgjør bedriftens kjernevirksomhet.

Verdier – det som gjør oss vellykket

Vi tilbyr kundene våre en verdi som er større enn det de forventer, og større enn det konkurrentene har å tilby. Dette oppnår vi ved å levere førsteklasses løsninger. Vi må også vise fremragende forretningsdrift og to viktige aspekter som ikke er målbare, men likevel avgjørende for å lykkes: pålitelighet og tillit.

Etiske retningslinjer

Belimos idégrunnlag gir selskapets viktigste normer og grunnleggende verdier til kjenne. Siden hver ansatt bidrar til å forme Belimos bedriftskultur, er det absolutt nødvendig at hver og en av dem forstår og er seg sitt ansvar bevisst.

Belimo har satt seg fore å drive forretning i samsvar med høye etiske standarder og gjeldende lover. De ansatte forventes å handle deretter. Denne holdningen er ikke bare vesentlig med tanke på å bevare Belimos gode omdømme og forebygge mulige sivile og strafferettslige sanksjoner, men speiler også Belimos verdier.