Nettleseren din er gammel!

Oppdater nettleseren for å se denne nettsiden ordentlig. Oppdater nettleseren min nå

×

Artikler i mappen Nedlastinger

Mappen Nedlastinger er tom
Artikler i mappen Nedlastinger

!

Perfekt komfort og
tidløs design

Komplett tilbud av innovativt HVAC-feltutstyr

Belimo har jobbet seg opp til plassen som markedsledende ved å legge vekt på skaperevne og håndverk og å aldri hvile på laurbærene. Vi jobber ganske enkelt for å bygge spjeldaktuatorer, reguleringsventiler og sensorer som løser komfort- og energiutfordringer, gjøre en feilfri jobb og gjøre oss fortjent til din tillit gjennom et langt og produktivt liv.

Innovasjoner i komfort, energieffektivitet og sikkerhet for bygninger

I over 40 år har Belimo fokusert på oppvarmings-, ventilasjons- og luftbehandlingsmarkedet med suksess. Vi leverer kvalitetsløsninger som øker energieffektiviteten og reduserer installasjonskostnadene, alt med den raskeste leveringstiden i bransjen. Våre innovative produkter blir alltid konstruert med tanke på å oppnå målene bedre, raskere og mer økonomisk. Nøkkelen til vår suksess er å investere i ny teknologi, og Belimo vil fortsette å levere produkter som hjelper bedrifter med å lykkes.
CESIM er Belimos metode for innovasjon av bygningsteknologi med sensorer, ventiler og aktuatorer. CESIM står for Comfort (komfort), Energy Efficiency (energieffektivitet), Safety (sikkerhet) for mennesker og deres eiendom, samtidig som de gir enkel Installation (installasjon) og igangkjøring samt redusert Maintenance (vedlikehold).

Inneluftkvalitet og påvirkning på vår helse

Mennesker tilbringer omtrent nitti prosent av livene sine innendørs, og puster inn 12 000 liter luft hver dag. Derfor er det viktig å være klar over at inneluftkvaliteten påvirker trivselen vår i stor grad. Belimo deler sin kunnskap om effekten av innendørs luftfuktighet, VOC og sentrale luftbehandlingssystemer og fremlegger verdifulle forslag for din helse.

Lær mer om:

Energibesparelser ved Citizen Plaza Nashville på grunn av Belimo Energy Valve™

Belimo Energy Valve™ er en elektronisk, trykkuavhengig reguleringsventil med programvarebaserte tjenester og tilkopling til skyen, som måler mengde og temperatur for å overvåke ytelse på veksleren og energiforbruk samtidig som optimal delta T opprettholdes. Automatiske rapporter viser faktiske og historiske ytelsesdata, foreslår muligheter for ytterligere energibesparelser, prediktivt vedlikehold og feilsøking. Den sender den nødvendige informasjonen til det sentrale driftskontrollsystemet for å styre sentrale anlegg på en mest mulig energieffektiv måte. Hør fra Chad Lovell, drifts- og sikkerhetsspesialist hos Jones Lang LaSalle, om implementeringen av flere Energy Valve ved Citizen Plaza i Nashville, Tennessee. 

Ultralyd-mengdesensor med glykolmåling

Pålitelig mengdemåling er avgjørende for å maksimere HVAC-systemets effektivitet og sikre beboernes komfort. Belimos nye mengdesensor benytter ultralyd-transittidteknologi for å gi nøyaktige og repeterende mengdemålinger av vann og vann/glykol-blandinger uten drift i HVAC-applikasjonen.

  • Flerpunkts-våtkalibrert for å sikre nøyaktighet og repeterbarhet.

  • Patentert logikk for temperatur- og glykolkompensasjon eliminerer manuell kalibrering.

  • ±2% nøyaktighet ved avlesning og ±0,5% repeterbarhet sikrer nøyaktig og presis mengdemåling.

Belimo feirer produksjonen av aktuator nr. 100 millioner

I begynnelsen av det nye året produserte Belimo aktuator nummer hundre millioner, og nådde dermed nok en milepæl i bedriftens historie. I dag er Belimos aktuatorer integrert i HVAC-systemene i flere hundre tusen bygninger verden over.

Den sveitsiske markedslederen for feltutstyr for styring og regulering av oppvarming, ventilasjon og luftbehandlingssystemer fortsetter veksten sin gjennom med å passere denne milepælen, så vel som via etterspørselen etter innovative produkter som øker komfort, energieffektivitet og sikkerhet i bygninger på en bærekraftig måte.
 

Oppdag potensiale med tilkoblede bygninger

IoT skaper en ny epoke fylt av muligheter, og gjør det enklere enn noensinne å samarbeide med partnere om å tilby nye produkter. Oppdag hva IoT betyr for fremtidens HVAC-systemer, fra tilkobling i skyen og alt-i-ett-tjenester til rask og enkel igangkjøring og fjernstyring.